Giriş Yapın

Giriş

 
    
Şifremi Unuttum? Kullanıcı   |   Register
Kaydolun

Radyoloji
 

Teknik açıdan modern tıbbın tüm gereksinimlerini karşılayacak şeklide düzenlenen Radyoloji Bölümümüzde, 1.5 T Manyetik Rezonans Görüntüleme, 2 Dedektörlü Bilgisayarlı Tomografi, Dijital Flat Panel Anjiografi, Mamografi, Dijital Röntgen ve CR (bilgisayarlı röntgen) sistemleri, gelişmiş ultrasonografi cihazları ve  2 radyoloji uzmanından oluşan deneyimli kadrosuyla siz hastalarımıza iyi ve kaliteli tanı ve sağlık  hizmeti sunulmaktadır.

Bölümümüze kurulan PACS (elektronik görüntü transfer ve depolama) sistemi sayesinde, dijital ortamda elde edilen tüm radyolojik görüntülerin, bir bilgisayar ağı üzerinde gönderilmesi, işlenmesi, raporlanması ve arşivlenmesi sağlanmaktadır. Dünyadaki en gelişmiş yazılım ve donanıma sahip PACS iş istasyonlarından oluşan yeni raporlama sistemimiz ile hem hastalarımıza hem de diğer meslektaşlarımıza doğru, kaliteli ve hızlı radyolojik tanı hizmeti vermekteyiz. Beyin kan akımı haritaları (perfüzyon incelemeleri), inme görüntülemesi (difüzyon incelemeleri), tümör ve metabolik hastalık araştırmaları (MR spektroskopi), üstün görüntü kalitesi ve çözünürlüğüne sahip mamografi, daha kaliteli ve detaylı görüntü sağlayan dijital radyografi ve CR sistemleri, daha yüksek çözünürlük ve kalitede Renkli Doppler incelemelerini sıralayabiliriz.

 

Ayrıca girişimsel radyoloji konusunda deneyimli kadromuz, görüntüleme eşliğinde (Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi) girişimsel radyolojik işlemleri gerçekleştirmektedir.

 

Modern tıbbın tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde, 24 saat kesintisiz radyolojik tanı hizmeti ile siz değerli hastalarımıza iyi, kaliteli ve hızlı sağlık hizmetini vermekteyiz.

 

Bölümümüzde Yer Alan Görüntüleme Cihazları

Direkt Radyografi Sistemleri + CR Teknolojisi

 Mamografi

Dijital Floroskopi

 Ultrasonografi + Doppler Ultrasonografi

 Manyetik Rezonans (MR)

Girişimsel Radyoloji

 Kemik Dansitometrisi

 Bilgisayarlı Tomografi

  PACS (Görüntü Arşivleme ve İletişim Sistemleri)

 

 

 

 

 

 

Bölüm Doktorlarımız

Uzm. Dr. Tankut Tokatlıoğlu

 

Uzm. Dr. Duygu Engin

 

 

 

    

 

Sağlık Köşesi
Basında
Basında
Hasta Hakları Bildirgesi
Hasta Hakları Bildirgesi
Hasta Hakları
Hasta Hakları
Hasta Sorumlulukları
Hasta Sorumlulukları
Hekim Hakları
Hekim Hakları
Ziyaret Politikası
Ziyaret Politikası
Bilgilendirme Rehberi
Bilgilendirme Rehberi
Copyright © 2014 | Tapdi Bucatıp Merkezi | Powered by Mini Bilişim